Praktische info

Datum

Zondag 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang tot 16.00 uur (bezoek duurt ongeveer 1 uur).

 

Parking

U kunt gratis parkeren op de Veemarkt (aan de Speelhoflaan, op een honderdtal meter van het ziekenhuis). U bereikt deze parking via de Speelhoflaan (volg de wegwijzers parking).
De bezoekersparking achteraan het ziekenhuis is betalend en blijft voorbehouden voor de bezoekers van patiŽnten die opgenomen zijn in het ziekenhuis.

 

Ingang

De bezoekers voor de Dag van de Zorg komen binnen via de hoofdingang. U wordt er verwelkomd door onze medewerkers en krijgt er de nodige informatie.
Het bezoekersparcours start in in de inkomhal en is duidelijk bewegwijzerd. Volg de wegwijzers 'Dag van de Zorg'.  

 

Traject

Het bezoekerstraject Dag van de Zorg loopt via het operatiekwartier, de 2de verdieping van de nieuwe vleugel blok I en het heelkundig dagcentrum. De meeste standen bevinden zicht op de 2de verdieping van blok I. Om een vlotte bezoekersstroom te garanderen, werd een eenrichtingstraject uitgetekend dat u kruisgewijs langs de standen op de verschillende verdiepingen leidt. Het traject eindigt in de cafetaria waar u bij een drankje nog even kan napraten. U kunt het aangegeven parcours rustig en in uw eigen tempo doorlopen en halt houden bij de standen die u interesseren. We vragen wel om het parcours en de aangegeven richting te respecteren. Waar mogelijk gaan we van de ene verdieping naar de andere via de trappen zodat we de liften kunnen voorbehouden voor minder mobiele bezoekers of mama's met jonge kinderen. .

  

Speciale opdrachten voor de kids 

Kinderen krijgen bij de ingang een speciale opdrachtenkaart. Op verschillende standen kunnen ze kleine, leuke opdrachten uitvoeren of XL-spelen (mega jenga, 4 op een rij, mikado, sjoelbak) spelen. Bij elke goed uitgevoerde opdracht krijgen ze een stempel. Een volle stempelkaart = een leuk cadeautje uit de 'prijzenwinkel' in de inkomhal.

Toiletten

U kunt gebruikmaken van de toiletten op:

  • het gelijkvloers van blok F (paarse kleur)

 

Vragen?

Heeft u een vraag, een probleem, een opmerking? Her en der langs het parcours vindt u medewerkers met een wit T-shirt en een naambadge Dag van de Zorg .
Zij helpen u heel graag verder

 

Uitgang

U verlaat het ziekenhuis via de hoofdingang in blok F.