Algemeen

 
wachtdiensten.jpg Huisartsen wachtdiensten
apotheek.jpg Apothekers wachtdiensten
tandarts.jpg Tandartsen wachtdiensten
Sint-Truiden
Stad Sint-Truiden
De website van de stad Sint-Truiden biedt een verzameling van interessante en praktische informatie over de activiteiten en instanties van de stad. Toerisme, veiligheid, cultuur, stadsbestuur en nog zoveel meer komen hier aan bod.
NMBS
NMBS
Op deze site vind je de dienstregeling van onze Belgische Spoorwegen, praktische informatie over de beschikbare reisformules, tarieven, trajecten, tips en nuttige adressen.
De Lijn
De Lijn
Deze site van de Vlaamse vervoersmaatschappij, die instaat voor het stads- en streekvervoer in Vlaanderen, geeft een overzicht van zijn activiteiten, de verschillende trajecten, vervoersbewijzen, lijnwinkels enzovoort ...
Limburgse Mediclowns
Mediclowns
De Mediclowns komen wekelijks langs in het ziekenhuis en proberen met hun gekke fratsen de patiŽntjes op de kinderafdeling op te vrolijken.
ikgaervoor.jpg Ik ga er voor
Op deze site laten we je graag kennismaken met zorg en welzijn: bekijk onze filmpjes, snuister door onze jobfiches en ga voor de job die jou het meest ligt!
vlaamspatform.jpg Vlaams patiŽntenplatform
Het Vlaams PatiŽntenplatform wil bijdragen tot een verhoging van de levenskwaliteit van de patiŽnt en zijn omgeving door gemeenschappelijke noden en knelpunten te helpen oplossen via belangenbehartiging op alle relevante beleidsniveaus en binnen alle relevante gezondheidsvoorzieningen.
vlaamspatform.jpg De sociale kaart
De sociale kaart bevat een overzicht van de diensten, organisaties en voorzieningen uit de welzijns- en gezondheidssector in Vlaanderen en Brussel. De sociale kaart is in de eerste plaats een instrument dat snel en efficiŽnt een antwoord biedt op de hulpvraag van een cliŽnt: Welke organisaties voldoen aan de hulpvraag? Wat zijn de specificaties van die organisaties? Welke organisaties voldoen op basis van die specificaties het best aan de behoeften van de cliŽnt en situeren zich het dichtst bij zijn woonplaats?