Wat is de inhoud van mijn online patiŽntendossier?

In Sint-Trudo Ziekenhuis werken we met een elektronisch patiŽntendossier in samenwerking met nexuzhealth. Via mynexuzhealth kan je als patiŽnt inloggen op je eigen dossier.

Verslagen
Hierin vind je een overzicht van onderzoeken, raadplegingen en ziekenhuisopnames. Wat de verslagen van Sint-Trudo Ziekenhuis betreft kan je de eindverslagen raadplegen die na 1 november 2017 werden gevalideerd door de behandelend arts. Deze zijn 7 dagen na validatie door de arts beschikbaar. Laboresultaten zijn voorlopig gedeeltelijk beschikbaar. Indien je ook graag een afschrift van je medisch dossier krijgt, kan je de procedure afschrift medisch dossier volgen.

Profiel
Bekijk of wijzig je persoonlijke gegevens, taalvoorkeur, contactgegevens ... Je beheert hier ook je wachtwoord en gebruikersnaam om in te loggen.

Meldingen
Bepaal zelf of en wanneer je via e-mail een herinnering wil krijgen over nieuwe informatie in uw dossier.

Toegangen
Bekijk welke huisarts of doorverwijzende zorgverlener je elektronisch patiŽntendossier in een nexuzhealth-ziekenhuis kan raadplegen vanuit zijn praktijk.

Nu ook beschikbaar voor Sint-Trudo Ziekenhuis

  • Bekijk je radiologisch beeldmateriaal (vb. radiografie, echografie, MRI ...). Bespreek de beelden met je huisarts voor de nodige duiding.
  • Je labo- en pathologierapporten zijn 24 uur na validatie beschikbaar.
  • Vragenlijsten die je kan invullen en elektronisch doorsturen naar je ziekenhuis. Na een ingreep bijvoorbeeld kan de arts je vragen om een vragenlijst in te vullen met pijnscores. Niet voor alle patiŽnten zijn er vragenlijsten beschikbaar.
  • Een digitaal dagboek waar je zelf bepaalde waarden invult of aantekeningen maakt. Een dagboek bijhouden helpt je ťn je arts een betere kijk te krijgen op je ziekte of behandeling. Niet voor alle patiŽnten zijn er dagboeken beschikbaar.