Bevraging

Sint-Trudo Ziekenhuis werkt continu aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg en beleving daarvan op alle vlakken.

Aan de hand van een korte bevraging (10 min.) willen we een idee krijgen over hoe patiŽnten, hun naasten en hun familieleden en medewerkers de zorg in Sint-Trudo Ziekenhuis ervaren.
De bevraging is gericht aan patiŽnten, naasten en medewerkers van Sint-Trudo Ziekenhuis. Met naasten bedoelen we personen die dicht bij de patiŽnt staan en ondersteunen tijdens de opname, zoals familieleden, vrienden, Ö

Panelgesprek

Sint-Trudo Ziekenhuis werkt continu aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg en de beleving daarvan op alle vlakken. Naast bovenstaande bevraging organiseren we ook een brainstormsessie met patiŽnten en naasten over kwaliteitsvolle zorg.

Heb jij de voorbije twee jaar in ons ziekenhuis verbleven als ambulante of opgenomen patiŽnt of was dat zo voor ťťn van jouw naasten?
Deel jij graag jouw ervaringen en verwachtingen?
Ben je vrij op donderdag 9 september van 19.00 uur tot +/- 21.00 uur?

Stel je dan zeker kandidaat om deel te nemen aan ons panel! Het gaat door in Sint-Trudo Ziekenhuis. Bijkomende vragen? kwaliteit@stzh.be

  • Stel je hier kandidaat voor het panel: KLIK HIER.