Algemene info

Wil je op consultatie komen bij ťťn van de artsen van ons ziekenhuis, dan vind je in deze rubriek alle nodige informatie: de raadplegingsuren, het telefoonnummer waarop je een afspraak kunt maken, de openingsuren van het secretariaat, de locatie enz.

Je kan zoeken op arts, op medische discipline of je kan in het zoekscherm de naam van de arts of de discipline intikken. Zo vind je snel de juiste informatie.

De meeste raadplegingen vinden plaats in blok E (toegang via de hoofdingang). Op de detailpagina van elke arts zie je bij 'locatie' (veldje onder de raadplegingsuren) in welke blok en op welke verdieping de raadpleging plaatsvindt.

Enkele tips:

  • Maak indien mogelijk steeds een afspraak, bij voorkeur telefonisch. Het juiste telefoonnummer vind je in de detailpagina van de arts na Ďafspraakí.
  • Maak gebruik van www.mynexuzhealth.be om raadplegingen te boeken, dit kan bvb. voor abdominale heelkunde.
  • Kom tijdig naar uw afspraak.
  • Verwittig het secretariaat van de arts wanneer je niet op tijd aanwezig kunt zijn. Als je een afspraak op de raadpleging niet nakomt zonder deze tijdig te annuleren, kan de arts een schadevergoeding van 25 euro aanrekenen. Voor het dagziekenhuis bedraagt de schadevergoeding 15 euro voor het ziekenhuis en 25 euro voor de arts.