Bezoek

 

Tussen 14.30 en 20.30 uur zijn alle afdelingen vrij toegankelijk voor bezoekers.

Om de rust van alle patiŽnten te respecteren en de verzorging zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we jou met deze bezoekuren rekening te houden en de duur en het aantal bezoekers te beperken. Bezoek is aangenaam maar kan ook vermoeiend zijn.

Indien nodig kan in overleg met de hoofdverpleegkundige een uitzondering op deze normale bezoekregeling gemaakt worden. Zo kan hulp of bijstand van een familielid in bepaalde omstandigheden welkom zijn (bv. bij de voeding, als ouder bij een kind of tijdens de dag van de operatie).

Familieleden die patiŽnten bij hun maaltijden ondersteunen (behalve bij patiŽnten met slikstoornissen) kunnen per keer een gratis parkeerticket krijgen. Vraag hierover meer informatie op de afdeling.

Er is een specifieke bezoekregeling voor de volgende afdelingen:

  • Verpleegeenheid Z2: van 15.00 tot 20.30 uur
  • Kinderafdeling D2: speciale inslaapregeling voor ťťn van de ouders
  • Kraamafdeling H1: permanente toegang voor de papa
  • 1-persoonskamers: doorlopend bezoek mogelijk
  • Intensieve zorgen F3: beperkt bezoek voor max. 3 familieleden van 13.00 tot 13.30 uur en van 18.00 tot 18.30 uur.
  • Stroke unit - eenheid voor beroertezorg G30: van 14.30 tot 15.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur
  • Kortverblijf heelkunde (F2): van 8.00 tot 20.30 uur (deze afdeling is slechts open van maandagmorgen tot zaterdag 15.00 uur)

Buiten de bezoekuren zijn de toegangsdeuren van de verpleegafdelingen afgesloten. Indien je dan toch de afdeling wil binnenkomen, moet je aanbellen.

 

Toegang tot het ziekenhuis buiten de openingsuren

Tussen 21.00 uur en 6.45 uur is het ziekenhuis enkel toegankelijk via de ingang van de dienst spoedgevallen. De spoedgevallendienst bevindt zich achteraan het ziekenhuis, volg de bewegwijzering. Omwille van veiligheids- en privacy redenen is deze toegang gesloten. Meld je aan via de parlofoon.

Om tijdens dit tijdspanne het ziekenhuis te verlaten, moet je de nachtuitgang in blok A (radiologie/revalidatie) gebruiken. Vanuit de inkomhal is hiernaar bewegwijzering voorzien. Als je je aanmeldt via de parlofoon, wordt de deur geopend.