Wat is STIPA?

Via STIPA, het Sint-Trudo Internet Platform voor Artsen, biedt het Sint-Trudo Ziekenhuis je als huisarts de mogelijkheid om online informatie op te vragen over je gehospitaliseerde patiŽnten, en dit via een beveiligde zone van onze website. Naast klassieke opnames vind je op STIPA ook meer informatie over patiŽnten die ambulant (dagziekenhuis) of op spoed worden behandeld.

Onder de rubriek ĎIngeschreven patiŽntení op STIPA kan je een overzicht opvragen van je patiŽnten die in het Sint-Trudo Ziekenhuis werden opgenomen of ontslagen. Deze informatie wordt tussen 7.15 en 23.15 uur om de 2 uren vernieuwd. In het overzicht zie je ook de geboortedatum van de patiŽnt, de opname- en ontslagdatum, de behandelende associatie, de afdeling waarop de patiŽnt werd opgenomen en zijn kamernummer. Bij een klassieke opname van ťťn van uw patiŽnten ontvang je automatisch een bericht in je persoonlijke mailbox.

Via STIPA kan de communicatie tussen huisartsen onderling en tussen huisartsen en specialisten veilig verlopen.

Op STIPA vind je eveneens meer informatie over het zorgaanbod van ons ziekenhuis (nieuwe behandelingen, nieuwe artsen Ö), een activiteitenkalender, verslagen van het maandelijkse overlegplatform voor huisartsen, presentaties van medische kransen en symposia enz.

Als arts kan je bovendien op STIPA ook medische informatie, zoals bijvoorbeeld een artikel, een foto enz. laten publiceren. Het volstaat om alle gegevens door te mailen naar info@stipa.be met als onderwerp Ďpublicatieí. Je bijdrage wordt dan zo snel mogelijk op STIPA geplaatst.

Om toegang te krijgen tot STIPA moet je je eerst registreren.