02 januari 2015

Uitbreiding artsenkorps

Uitbreiding artsenkorps Uitbreiding artsenkorps 

Sinds 1 januari 2015 is het artsenkorps van het Sint-Trudo Ziekenhuis uitgebreid met dr. Karen Craenen (fysische geneeskunde en revalidatie) en dr. An Liesenborgs (spoedgevallen - urgentiegeneeskunde).

Dr. Karen Craenen

Dr. Karen Craenen studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2009 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Zij genoot haar opleiding fysische genees-kunde en revalidatie in Sint-Lucas in Brugge, het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst en het UZ Leuven. In 2014 behaalde ze een master in de sportgeneeskunde. Haar interesse gaat vooral uit naar axiale pathologie, elektrofysiologie en neurologische revalidatie.

Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat neurologie, fysische geneeskunde en revalidatie op het nummer 011 69 95 60.

Dr. An Liesenborgs

Dr. An Liesenborgs studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 1999 met grootste onderscheiding promoveerde als arts. Zij genoot haar opleiding in het UZ Leuven, het AZ Sint-Maarten in Duffel en Mechelen en het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk. In 2005 behaalde zij haar erkenning in de cardiologie. Daarnaast behaalde ze ook het getuigschrift in de Intensieve Zorgen en een master in ziekenhuismanagement. Een bijkomende beroepstitel met erkenning in de urgentiegeneeskunde behaalde ze in 2012.