30 oktober 2015

Nieuwe NKO-arts: dr. Martine Vanlommel

Nieuwe NKO-arts: dr. Martine Vanlommel 

Op 1 november 2015 start dr. Martine Vanlommel in het Sint-Trudo Ziekenhuis als arts-specialist neus-, keel-, oren, gelaat- en halschirurgie.

Dr. Martine Vanlommel studeerde geneeskunde aan de Universiteit Maastricht en aan de Université Libre de Bruxelles waar ze in 2013 met grote onderscheiding afstudeerde als NKO-arts.

Zij genoot haar opleiding NKO in het Academisch Ziekenhuis Maastricht, het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola in Brussel, het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter in Brussel en le Centre Hospitalier Universitaire Tivoli in La Louvière. Van 2013 tot 2014 volgde ze een fellowship rhinologie in het Universitair Ziekenhuis Brussel o.l.v. prof. dr. F. Gordts en van 2014 tot 2015 een fellowship otologie in het Sint-Augustinus Ziekenhuis Antwerpen o.l.v. prof. dr. E. Offeciers.

Op 1 november 2015 start dr. Martine Vanlommel als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis in associatie met dr. Xavier Verbraken, met als speciale interesses middenoorheelkunde, endoscopische neus– en sinusheelkunde en behandeling van benigne hoofd- en halsaandoeningen.

Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat NKO op het telefoonnummer 011 67 32 01 of via de digitale wachtkamer op www.verbraken-vanlommel.be.