01 maart 2016

Complimentendag: Sint-Trudo Ziekenhuis deelt pluimen uit

Complimentendag: Sint-Trudo Ziekenhuis deelt pluimen uit Complimentendag: Sint-Trudo Ziekenhuis deelt pluimen uit Complimentendag: Sint-Trudo Ziekenhuis deelt pluimen uit Complimentendag: Sint-Trudo Ziekenhuis deelt pluimen uit Complimentendag: Sint-Trudo Ziekenhuis deelt pluimen uit 

Het Sint-Trudo Ziekenhuis nam dit jaar voor de eerste maal deel aan de nationale complimentendag op 1 maart 2016. De complimentenactie liep van 22 februari tot 1 maart en zorgde voor heel wat positieve vibes in het ziekenhuis. In totaal werden zo'n 1.200 pluimen uitgereikt.

Onder het motto 'Wie geef jij een pluim en maak je zo fier als een pauw' kregen alle medewerkers/artsen de afgelopen week de kans om elkaar een compliment te geven. In totaal werden zo'n 1.200 pluimen verzameld. Ze kregen allemaal een plaatsje aan de complimentenmuur in de personeelsrefter en zullen de volgende dagen bezorgd worden aan de medewerkers in kwestie. Op 1 maart werd de actie afgesloten met een kort slotmoment in de personeelsrefter. Een adhoc complimentenkoor ging de K3-toer op met '10.000 complimenten in Sint-Trudo' en de directie deelde aan alle medewerkers figuurlijke pluimen uit in de vorm van lekkere cakejes.

De complimentenactie werd georganiseerd door de pastorale medewerkers Madeleine Burghoorn en Ann Stevens en de geriatrisch verpleegkundigen Robin Biets en Peggy Lavaerts.