13 mei 2016

Dagzaal oncologieafdeling volledig vernieuwd dankzij schenking vzw De Smaak van het Kasteel

Dagzaal oncologieafdeling volledig vernieuwd dankzij schenking vzw De Smaak van het Kasteel Dagzaal oncologieafdeling volledig vernieuwd dankzij schenking vzw De Smaak van het Kasteel Dagzaal oncologieafdeling volledig vernieuwd dankzij schenking vzw De Smaak van het Kasteel 

Recent werd de dagzaal op de oncologieafdeling in een nieuw kleedje gestoken dankzij een schenking van 14.000 euro door de vzw De Smaak van het Kasteel.

Met het geld werd nieuw meubilair (tafel, stoelen, zetels, relaxzetels) en gordijnen gekocht met de bedoeling van de dagzaal een huiselijke, comfortabele en gezellige plek te maken waar de patiënten – buiten hun ziekenhuiskamer - even kunnen ontspannen.

Het geld werd verzameld tijdens de laatste editie van de Smaak van het Kasteel, een lifestylebeurs die ettelijke keren plaatsvond in het kasteel van Ordingen. De vzw heeft ervoor geopteerd om dit project te ondersteunen omdat het voorziet in de behoeften van patiënten uit de Limburgse regio. "Het stond al langer vast dat we zouden tegemoet komen aan de noden van het Sint-Trudo Ziekenhuis", zeggen de dames van de vzw. "Maar we hebben bewust gewacht op een concreet voorstel om met financiële steun over de brug te komen."