29 juli 2016

Uitbreiding artsenkorps

Uitbreiding artsenkorps Uitbreiding artsenkorps 

Op 1 augustus starten twee nieuwe artsen in het Sint-Trudo Ziekenhuis: dr. Stefanie Terryn (NKO, gelaat- en halschirurgie) en dr. Bart De Keyzer (radiologie).

Dr. Stefanie Terryn

Dr. Stefanie Terryn studeerde geneeskunde aan de Kulak in Kortrijk en de KU Leuven waar zij in juni 2011 met grote onderscheiding promoveerde als arts.

Van 2011 tot 2016 genoot zij haar opleiding NKO in UZ Leuven onder begeleiding van prof. dr. M. Jorissen en in AZ Delta te Roeselare onder begeleiding van dr. J. Verfaille.

Naast algemene en pediatrische NKO legt dr. Terryn zich vooral toe op endoscopische sinuschirurgie, benigne halschirurgie, otologische heelkunde en snurkbehandeling en -chirurgie.

Dr. Stefanie Terryn start op 1 augustus 2016 in het Sint-Trudo Ziekenhuis in associatie met dr. Annys.

Dr. Bart De Keyzer

Dr. Bart De Keyzer studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar hij in 2011 met onderscheiding promoveerde als arts. Hij genoot zijn opleiding radiologie in UZ Leuven onder begeleiding van prof. dr. R. Oyen en in het Heilig-Hart Ziekenhuis in Roeselare onder begeleiding van dr. R. De Man.

Dr. De Keyzer start op 1 augustus 2016 als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis. Naast algemene radiologie zal hij zich o.a. toeleggen op interventionele technieken onder echografie of CT en op prostaatbeeldvorming.

Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat radiologie op het nummer 011 69 92 75 of 011 69 92 78.