31 augustus 2017

Uitbreiding artsenkorps

Uitbreiding artsenkorps Uitbreiding artsenkorps 

Op 1 september wordt het artsenkorps van het Sint-Trudo Ziekenhuis uitgebreid met dr. Elien Dewaele (oncologie) en dr. Stéphanie Petermans (verloskunde-gynaecologie).

Dr. Elien Dewaele (oncologie)

Dr. Elien Dewaele studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2011 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Zij genoot haar opleiding inwendige geneeskunde in het Jessa Ziekenhuis (Hasselt), AZ Sint-Dimpna (Geel) en UZ Leuven en haar opleiding medische oncologie in GZA, campus Sint-Augustinus en in het UZA.

Op 1 september 2017 start dr. Dewaele als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis waar ze deel uitmaakt van de associatie gastro-enterologie, geriatrie en oncologie. Zij zal er samen met dr. Van Mieghem en dr. Verheezen de oncologische raadplegingen verrichten, het oncologisch dagziekenhuis en de oncologische verpleegafdeling leiden en het multidisciplinair overleg organiseren.

Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat inwendige op het nummer 011 69 96 00.


Dr. Stéphanie Petermans

Dr. Stéphanie Petermans studeerde geneeskunde aan de
UHasselt en de K.U. Leuven waar ze in juni 2012 met onderscheiding promoveerde als arts.
Ze genoot haar opleiding gynaecologie-verloskunde in UZ Leuven, de Europaziekenhuizen (Ukkel), AZ Turnhout en Jessa Ziekenhuis (Hasselt).

Op 1 september 2017 start dr. Petermans als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis waar ze zal deel uitmaken van de associatie gynaecologie en verloskunde. Ze zal zich vooral toeleggen op verloskunde. Verder zal zij zorgen voor een uitbouw van de hysteroscopische heelkunde en dr. Eerdekens versterken binnen de senologie.

Afspraken met dr. Petermans kunnen gemaakt worden via het secretariaat op het nummer 011 69 94 85.