28 mei 2018

Uitbreiding artsenkorps

Uitbreiding artsenkorps Uitbreiding artsenkorps 

Op 1 juni wordt het artsenkorps van het Sint-Trudo Ziekenhuis uitgebreid met dr. Eva De Caluwé (cardiologie) en dr. Nele Schoofs (gastro-enterologie).

Dr. Eva De Caluwé

Dr. Eva De Caluwé studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in juni 2010 met grote onderscheiding afstudeerde als arts. Zij genoot haar opleiding tot cardioloog in AZ Turnhout, UZ?Leuven en in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. In 2017 behaalde ze na een opleiding in het UZ Leuven en het Jessa Ziekenhuis een erkenning voor de bijzondere beroepstitel Intensieve Zorgen. In deze functie zal ze ook deeltijds werkzaam zijn op de dienst Cardiale Intensieve Zorgen van het Jessa Ziekenhuis.

Op 1 juni 2018 start dr. De Caluwé als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis waar zij zal deel uitmaken van de associatie cardiologie. Zij zal zich in het bijzonder toeleggen op beeldvorming en op het zorgpad hartfalen.

Afspraken met dr. De Caluwé kunnen gemaakt worden via het secretariaat cardiologie op het nummer 011 69 95 90.


Dr. Nele Schoofs

Dr. Nele Schoofs studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in juni 2010 met grote onderscheiding afstudeerde als arts.
Zij genoot haar opleiding tot gastro-enteroloog in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, het UZ Leuven en de Cliniques universitaires UCL Saint-Luc in Brussel.

Op 4 juni 2018 start dr. Schoofs als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis waar zij deel zal uitmaken van de associatie gastro-enterologie, geriatrie en oncologie. Dr. Schoofs zal zich onder meer toeleggen op inflammatoire darmziektes waarvoor ze een bijkomende opleiding volgde in UZ Leuven. Zij zal hiervoor ook als consulente verbonden blijven met UZ Leuven.

Afspraken met dr. Schoofs kunnen gemaakt worden via het secretariaat inwendige op het nummer 011 69 96 00.