01 augustus 2018

Uitbreiding artsenkorps

Uitbreiding artsenkorps Uitbreiding artsenkorps Uitbreiding artsenkorps 

Op 1 augustus werd het artsenkorps van het Sint-Trudo Ziekenhuis uitgebreid met dr. Frederik Lammens (NKO, gelaat- en halschirurgie), dr. Joke Leemans (pneumologie) en dr. Dominic Raymakers (radiologie).

Dr. Frederik Lammens

Dr. Frederik Lammens studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar hij in juni 2012 met grote onderscheiding promoveerde als arts.
Van 2012 tot 2017 genoot hij zijn opleiding NKO-GH in het ZOL te Genk (dr. P. Lemkens) en het UZ Leuven (prof. dr. M. Jorissen). Van augustus 2017 tot juli 2018 was hij resident NKO in het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis Aalst-Asse-Ninove.
Dr. Frederik Lammens start op 1 augustus 2018 in het Sint-Trudo Ziekenhuis in associatie met dr. Annys en dr. Bogaerts.
Dr. Lammens zal zich vooral toeleggen op rhinologie, foniatrie en slikstoornissen.
Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat NKO op het telefoonnummer 011 69 95 22.

Dr. Joke Leemans

Dr. Joke Leemans studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in juni 2011 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Ze genoot haar opleiding tot pneumoloog in AZ Klina Brasschaat, ZNA Jan Palfijn Merksem, UZ Leuven, UCL St-Luc Brussel. Aansluitend volgde dr. Leemans een senior assistentschap slaapgeneeskunde in UZ Leuven.
Op 1 augustus 2018 start dr. Leemans als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis waar zij deel uitmaakt van de associatie pneumologie. Haar interesse gaat vooral uit naar slaapproblematiek en endoscopie.
Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat pneumologie op het nummer 011 69 96 15.

Dr. Dominic Raymakers

Dr. Dominic Raymakers studeerde geneeskunde aan de UHasselt en de KU Leuven waar hij in 2013 met onderscheiding promoveerde als arts. Hij genoot zijn opleiding radiologie in UZ Leuven onder begeleiding van prof. dr. Raymond Oyen en in het Heilig Hart Ziekenhuis Lier onder begeleiding van dr. Tom Mulkens.
Dr. Raymakers start op 1 augustus 2018 als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis.
Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat radiologie op het nummer 011 69 92 75.