23 juli 2019

Nieuwe artsen

Nieuwe artsen Nieuwe artsen 

Op 1 augustus starten twee nieuwe artsen in het Sint-Trudo Ziekenhuis: dr. Kristof Hermans (orthopedisch chirurg) en dr. Ivan Myatchin, PhD (anesthesist/intensivist).

Dr. Kristof Hermans

Dr. Kristof Hermans studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en behaalde in 2018 zijn erkenning als orthopedisch chirurg met grote onderscheiding. Hij genoot zijn opleiding orthopedie /traumatologie in het UZ Leuven, het Heilig-Hartziekenhuis in Roeselare, Sint-Elisabeth in Ukkel, het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden en het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk.
Hij bekwaamde zich verder in de schouderpathologie in London (Canada), Sydney (Australië) en AZ Monica te Deurne.
Op 1 augustus 2019 start dr. Hermans als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis. Hij zal er deel uitmaken van de associatie orthopedie en zich toeleggen op schouderpathologie.
Afspraken met dr. Kristof Hermans kunnen gemaakt worden via het secretariaat orthopedie op het nummer 011 33 42 86.


Dr. Ivan Myatchin, PhD

Dr. Ivan Myatchin studeerde in 2001 aan de Russische Staats Medisch Universiteit af als kinderarts met specialisatie in de kinder-neurologie en neonatologie. In 2013 behaalde hij aan de KU Leuven het diploma doctor in de biomedische wetenschappen (PhD) en in juni 2013 studeerde hij er met onderscheiding af als arts. Van 2013 tot 2018 genoot hij zijn opleiding anesthesie-reanimatie en intensieve geneeskunde in UZ Leuven, AZ Turnhout en het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Sinds augustus 2018 werkte hij als fellow intensieve zorgen in het UZ Brussel.
Op 1 augustus 2019 start dr. Ivan Myatchin als vast staflid anesthesie - intensieve zorgen in het Sint-Trudo Ziekenhuis.
Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat anesthesie op het nummer 011 69 94 20.