05 januari 2021

Nieuwe psychiaters gestart in Sint-Trudo Ziekenhuis

Sinds kort zijn twee nieuwe psychiaters werkzaam in Sint-Trudo Ziekenhuis: dr. Louise Brokking als liaisonpsychiater en dr. Iris Boonen als toegelaten psychiater.

Deze functies kaderen in de samenwerking van Sint-Trudo Ziekenhuis en ASSTER met als doel de zorg in beide ziekenhuizen te optimaliseren.

Over dr. Louise Brokking:
Dr. Louise Brokking studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen waar zij afstudeerde in 2011. Deze opleiding werd aangevuld met een ManaMa specialistische geneeskunde: Psychiatrie en een Postgraduaat integratieve psychotherapie.

Dr. Brokking is werkzaam in ASSTER vanaf 2015 en dit op verschillende afdelingen: stemmingsstoornissen, psychosezorg, mobiele crisisteam, ouderenpsychiatrie, jongvolwassenen,...


Over dr. Iris Boonen:
Dr. Iris Boonen studeerde geneeskunde aan de UGent waar zij afstudeerde in 2015. Deze opleiding werd aangevuld met een Master Specialistische Geneeskunde: Volwassenpsychiatrie en Permanente Vorming: Gedragstherapie.

Dr. Boonen was werkzaam in ASSTER in 2015 en 2016 op de afdeling Psychosezorg?Afhankelijkheid. Daarna werkte zij in UZ Gent op: Spoedpsychiatrie en Angst– en Stemmingsstoornissen. Vervolgens werkte ze in Karus op de Intensieve Zorgafdeling, Angst– en Stemmingsstoornissen, Psychosezorg, alsook op de afdeling voor jongeren met een drugsproblematiek. Momenteel is zij werkzaam op de afdeling voor Dubbeldiagnose (psychose-middelen) in ASSTER. Haar interesse voor polikliniek gaat breder, met uitzondering van persoonlijkheidsproblematiek.