25 januari 2021

aankondiging dr. Koenraad Grisar als arts-specialist MKA

aankondiging dr. Koenraad Grisar als arts-specialist MKA  

De raad van bestuur, de directie en de medische raad van Sint-Trudo Ziekenhuis zijn verheugd met de aanstelling van dr. Koenraad Grisar als arts-specialist MKA (Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie).

Dr. Koenraad Grisar startte zijn studies geneeskunde in Hasselt (UHasselt) en promoveerde als arts in 2013 aan KULeuven. Daarna volgde hij de opleiding tandheelkunde (KULeuven), die hij in 2016 voltooide.
Tussen 2016 en 2020 specialiseerde Dr. Koenraad Grisar zich in de Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Hij genoot zijn opleiding in het UZ Leuven (Prof. Schoenaers en Prof. Politis), het Rijnstate ziekenhuis Arnhem (Dr. Hoppenreijs) en het OLV Ziekenhuis Aalst (Dr. Van de Vyvere).

Hij behaalde zijn erkenning Stomatologie in 2018 en de bijzondere beroepstitel van geneesheer-specialist in de Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie in 2020. Dr. Koenraad Grisar is lid van de OMFS IMPATH onderzoeksgroep waar hij een PhD-onderzoek uitvoert over complex geïmpacteerde hoektanden en de behandelopties. In 2018 ontving hij de John Lowry-award namens de European Association of Oral and Maxillofacial Surgeons (EAOMFS) in München.

Dr. Koenraad Grisar is reeds werkzaam binnen de associatie MKA Hasselt. Op 1 januari 2021 start Dr. Koenraad Grisar in het hoofd-halscentrum met specifieke interesse voor Orthognatische (kaakcorrectieve) chirurgie, Orthodontie gerelateerde chirurgie (o.a. impacties van tanden), Dentale implantologie, Preprothetische chirurgie en Traumatologie. Dr. Koenraad Grisar is actief in Sint-Trudo Ziekenhuis binnen het hoofd-halscentrum. In samenwerking met de dienst NKO, Gelaats– en Halschirurgie (dr. Annys, dr. Vanlommel en dr. Lammens) en in associatie met dr. Bart Falter, dr. Emile Henquet, dr. Jan Jacobs en dr. Johan Orye die mee vorm zullen geven aan het hoofd-halscentrum.

Afspraken kunnen gemaakt worden op het telefoonnummer 011 69 95 22.