30 oktober 2007

Nieuwe directieleden RZST

De Raad van Bestuur van het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo is verheugd u de aanstelling te melden van:
-dr. Raf Lippens als algemeen directeur
-dr. Jacky Bollen als hoofdgeneesheer
-mevrouw Nadia Kaczanowski als financieel directeur

Dr. Raf Lippens studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar hij ook de opleiding anesthesie en reanimatie volgde. In 1985 startte hij als anesthesist in het voormalige Sint-Jozefziekenhuis te Sint-Truiden. Dr. Lippens was lid van de Medische Raad en werd in 1994 aangesteld als hoofdgeneesheer van het fusieziekenhuis Sint-Trudo. Op 2 augustus 2006 werd hij door de Raad van Bestuur benoemd tot algemeen coördinator van het directiecomité, een opdracht die hij combineerde met zijn functie als hoofdgeneesheer. Sinds 1 oktober 2007 is dr. Lippens algemeen directeur van het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo.

Dr. Jacky Bollen studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en specialiseerde zich daarna in inwendige ziekten en gastro-enterologie. Hij startte zijn carrière in het voormalige Sint-Jozefziekenhuis waar hij sinds 1978 werkzaam is, eerst als internist, later als gastro-enteroloog. Dr. Bollen was ook jarenlang actief in de Medische Raad van het ziekenhuis. Op 1 oktober nam hij zijn nieuwe functie op als hoofdgeneesheer van het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo. Hij volgt in deze functie dr. Raf Lippens op, die werd aangesteld tot algemeen directeur.

Mevrouw Nadia Kaczanowski studeerde in 1999 af als handelsingenieur aan het Limburgs Universitair Centrum te Diepenbeek. Ze werkte eerst gedurende 2 jaar als financieel coördinator bij Siemens en gaf daarna 5 jaar lang communicatietrainingen en boekhoudopleidingen bij Cevora. Op 1 september 2006 trad ze in dienst bij het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo als stafmedewerker beheer & controle. Op 1 oktober 2007 werd N. Kaczanowski door de Raad van Bestuur benoemd als financieel directeur.