02 februari 2012

Nieuwe artsen

Nieuwe artsen Nieuwe artsen 

De associatie orthopedie van het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo is sinds 1 februari 2012 uitgebreid met twee geneesheer-specialisten in de orthopedie: dr. Wim De Weerdt en dr. Ramzi Haraké.

Dr. Wim De Weerdt (foto links) studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen waar hij in 2004 met onderscheiding promoveerde als arts. Hij genoot zijn opleiding in Dendermonde, Brasschaat, Sittard (NL) en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Sinds oktober 2010 is hij actief binnen het ziekenhuis als Fellow orthopedie. Sinds 1 januari 2012 is dr. Wim De Weerdt als vast staflid en is hij werkzaam als algemeen orthopedisch chirurg in de associatie orthopedie met specifieke interesse in de traumatologie (fractuurbehandeling) en de geriatrische heuparthroplastie.

Dr. Ramzi Haraké (foto rechts)studeerde geneeskunde aan het Limburgs Universitair Centrum te Diepenbeek en de Katholieke Universiteit Leuven waar hij in juni 2005 met onderscheiding promoveerde als arts. Hij genoot zijn opleiding in het AZ Damiaan in Oostende, het UZ Leuven, campus Pellenberg en het Heilig Hartziekenhuis in Lier. Vervolgens deed hij nog een fellowship handchirurgie in UZ Leuven, campus Pellenberg en een fellowship young adult hip in het Nuffield Orthopaedic centre in Oxford. Op 1 februari 2012 startte dr. R. Haraké als vast staflid in het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo waar hij deel uitmaakt van de associatie orthopedie met specifieke interesse voor heupchirurgie (sport), elleboogpathologie, hand- en polspathologie.

Afspraken voor consultaties kunnen gemaakt worden via het secretariaat orthopedie op het telefoonnummer 011 69 94 50, alle weekdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

De associatie orthopedie/traumatologie bestaat uit:
- dr. Luc Renson (knie en heup, verzekerings- en sportgeneeskunde)
- dr. Herman Tubbax (schouder-, elleboog- en polspathologie)
- dr. Wouter Degraeve (wervelkolom, pijntherapie, traumatologie)
- dr. Jan Mievis (knie- en enkelpathologie, handchirurgie)
- prof. dr. Philippe Lauweryns (heelkunde wervelkolom)
- dr. Annelies Moermans (voet- en enkelpathologie, handchirurgie)
- dr. Wim De Weerdt (traumatologie, algemene orthopedie, geriatrische heuppathologie)
- dr. Ramzi Haraké (heupchirurgie (sport), elleboog-, hand- en polspathologie).