Benodigdheden voor opgenomen patiŽnten

Voor onze opgenomen patiŽnten op de verblijfafdelingen kunnen benodigdheden bezorgd worden aan de inkomhal van het ziekenhuis.

 • Wat
  Propere kledij en wasgoed voor meerdere dagen, zodat je zelf niet veel buiten moet komen.
  Kledij en wasgoed enkel voor de opgenomen patiŽnten die dit nodig hebben.
  Bij twijfel, contacteer ons.

  Persoonlijke benodigdheden, wenskaartjes, boekjes, droge voeding, Ö
  Geen waardevolle, breekbare spullen noch eten/drinken dat kan vervallen en knoeien.

 • Wanneer
  Vanaf 18/03 kan dit alle weekdagen, behalve vrijdag: tussen 10.00 u. en 12. 00 u. en tussen 16.00 u. en 18.00 u. Op vrijdag: enkel tussen 10.00 u. en 12.00 u.

 • Waar
  Inkomhal ziekenhuis

 • Hoe
  Een (1) afgesloten pakket met propere kledij voor meerdere dagen. Probeer het pakket te beperken in omvang en gewicht, zodat onze medewerker dit makkelijk kan hanteren. Op het pakket een duidelijke vermelding van de naam van de patiŽnt, de geboortedatum, de afdeling en het kamernummer bevestigen. Indien je deze info niet weet, dan kan je dit vragen aan de infobalie.

  Ook de vuile was kan vanaf 18/03 opgehaald worden, op dezelfde momenten als voor het bezorgen van benodigdheden.

 

Wil je iemand opgenomen op een quarantaine-afdeling een hart onder de riem steken? Dan kan dat zeker met een wenskaartje of een tekening. Vermeld ook hier altijd duidelijk de gegevens van de patiŽnt! Is er niemand uit jouw kennissenkring opgenomen, en wil je toch iets doen voor onze opgenomen patiŽnten, maak dan gebruik van de e-cards op onze website.